Zaterdag 15 augustus is de officiële opening van Theetuin "de Welp" Heidbuurtweg 13  9261 XN Eastermar

Met Theetuin “De Welp” openen we niet alleen de deuren voor mensen die langskomen voor wat drinken en wat lekkers, maar ook voor licht verstandelijk beperkte mensen of mensen die om andere redenen ondersteuning nodig hebben om hen dagbesteding te geven en hen nuttig te laten zijn in de maatschappij door hun het gevoel te geven een volledige baan te hebben.
Wij beginnen met de theetuin, omdat we al jaren pleegkinderen opvangen op onze Thuisboerderij “De Welp” en nu graag de werkzaamheden willen uitbreiden door ook dagbesteding aan te bieden. De dagbesteding beginnen we nu met de theetuin, maar in de toekomst willen we dat verder uitbreiden door een minicamping op te zetten.
De naam “De Welp” voor zowel de Thuisboerderij als de Theetuin is ontstaan toen we meer aan pleegzorg begonnen te doen en we onze aanleunwoning kregen. Overkoepelend noemen we het Thuisboerderij “De Welp”, waarbij het de bedoeling is van welpen (pleegkinderen, verstandelijk beperkte mensen of mensen die niet stevig in de maatschappij staan) sterke leeuwen te maken. Nu komt daar dus een nieuwe “tak” bij: Theetuin “De Welp”.
Zaterdag 15 augustus is dan de officiële opening met genodigden en vanaf zondag 16 augustus staat bij ons de thee klaar voor iedereen! De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag ’s morgens van 9.30 uur tot ’s middags 18.00 uur.
Riemer en Carla de Boer
Theetuin “De Welp”   Eastermar 

theetuin de welp paint

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen