In september 2014 ben ik gestart met Jacob Bron Tuinmachines. Je kunt bij mij terecht voor reparatie, onderhoud en in- en verkoop van tuinmachines. Naast grasmaaiers, heggenscharen, motorzagen etc. heb ik ook ervaring met minishovels, minikranen en straatmakersgereedschap.

Doordat ik de reparaties in mijn eigen werkplaats kan uitvoeren, kan ik de werkplaatskosten laag houden in vergelijking met grotere bedrijven. Ook is het mogelijk om reparaties op locatie uit te voeren of buiten 'normale' werktijden.

Jaarlijks onderhoud
Elke tuinmachine dient jaarlijks nagekeken te worden en heeft een onderhoudsbeurt nodig. Zo weet je zeker dat je jaren plezier kunt hebben van je machine. Ook wordt er tijdens het jaarlijkse onderhoud gekeken welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Door deze onderdelen tijdig te vervangen bespaar je reparatiekosten en word je niet verrast met een niet-werkende machine.

Voor meer informatie:

Jacob Bron Tuinmachines
't Hof 72, Eastermar
06-46221161
www.jacobbron.nl

Jacob Bron Tuinmachines

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen