De veelzijdige aannemer uit Eastermar heeft zijn website laten vernieuwen. Redenen hiervoor waren er genoeg, aldus Taeke Offringa van Bouwbedrijf Swart. "We constateerden een toename van internetverkeer via smartphones en tablets. Daar was de oude site nog niet op ingericht. Bovendien wilden we ons portfolio meer aandacht geven. Zo zijn we de laatste tijd veel bezig met kerkrestauraties, één van onze specialismes. We zijn erg trots op deze werkzaamheden en die verdienen een mooie plek op onze website."

Naast het portfolio is er ook aandacht voor andere bouwprojecten, kavels die in de verkoop staan en het feit dat Bouwbedrijf Swart hoofdsponsor is van het straatfestival Easterbarren. De vernieuwde site is gerealiseerd door Studio Staalkaart.

Neem zelf een kijkje op www.bouwbedrijfswart.nl.

bbswart-website

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen