Bekijk ons bedrijf van binnen, van buiten en... van boven!
 
Op zaterdag 8 juni kunt u bij verschillende technische bedrijven in Tytsjerksteradiel een kijkje komen nemen.
 
Eén van die bedrijven is Bouwbedrijf Swart te Eastermar. Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Grote Hornstweg 19-D.
Bezoekers krijgen een rondleiding door het bedrijf, voorlichting over houtskeletbouw en kunt u aan de medewerkers alle mogelijke vragen stellen. Natuurlijk staat de koffie klaar en neem vooral uw kinderen mee want die kunnen zich prima vermaken op het opgestelde luchtkussen.
 
Neem uw camera mee en maak gebruik van deze unieke kans!

Eastermar van boven
Geniet zaterdag 8 juni van dit fraaie uitzicht bij Bouwbedrijf Swart!

Op het terrein van Bouwbedrijf Swart staat zaterdag een kraan opgesteld waarmee u gratis mee naar boven kunt. Tientallen meters boven de grond kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Eastermar en omstreken. Alleen dát is al een reden om zaterdag naar Bouwbedrijf Swart te komen!

 

Tijdens de Open dag Techniek is er voor jong en oud van alles te doen, zien en beleven. Bij de verschillende bedrijven kunt u rondleidingen volgen en meedoen aan verschillende activiteiten.  Zie voor alle informatie www.opendagtechniek.nl. Tijdens de  Open dag Techniek is er speciaal aandacht voor jongeren die geïnteresseerd zijn in het volgen van een technische opleiding.
 
We staan 8 juni voor u klaar, u bent van harte welkom!

Bouwbedrijf Swart

Flyer-Opendag-Techniek

 

 

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen