In de maanden maart en april zal de strijd om de roerbakbokaal worden gestreden. Vele groente en fruitspecialisten uit heel Nederland zullen hun specialisme op het gebied van kant en klare roerbakmixen en stoofschotels dagelijks in de praktijk brengen.

Ook Hamstra`s groenten en fruit uit Eastermar zal aan deze wedstrijd deelnemen.

Dit bedrijf is op het gebied van kant en klaar gesneden producten reeds vele jaren een begrip. Gedurende de maand maart en april zal elke week een “roerbakmix” onder de aandacht van de klant worden gebracht.

De jury zal telkens onaangekondigd een bezoek aan de deelnemers brengen en een steekproef uit het roerbakassortiment nemen. Kwaliteit, smaak, originaliteit en presentatie en zijn belangrijke criteria voor de jury. Uit de deelnemers zullen bedrijven worden genomineerd voor de ROERBAKBOKAAL welke eind April zal worden uitgereikt.

De strijd om de roerbakbokaal wordt georganiseerd door de VAST-groep; een organisatie van acht toonaangevende groente en fruitgrossiers in Nederland.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen