Slagerij Otte Boersma
'Buiten nummertje trekken'


Om vijf voor zeven moesten de timmerlui de deur uit en om zeven uur ging de deur voor de eerste nieuwsgierigen weer open, om de eerste uren daarna niet weer dicht te kunnen. Slagerij Otte Boersma had open huis en het hele dorp leek het te weten. Het was maar goed dat de winkel na de verbouwing twee keer zo groot is geworden, want het was nu al buiten 'nummertje trekken' geblazen.

Image
Otte en Jessica nemen de vele felicitaties in ontvangst

 

Opnieuw is bewezen dat een dorp als Eastermar toekomst heeft, wanneer een startende ondernemer er blijkbaar zo veel vertrouwen in heeft en een flinke investering wil doen om een prachtige zaak te kunnen openen.

Met een assortiment aan eersteklas vlees en een propvolle vitrine met kantenklaar maaltijden en andere lekkers wil Otte Boersma zorgen voor genoeg klandizie onder de dorpbewoners. Maar de winkel heeft een dergelijke uitstraling gekregen dat menige passant op weg naar Jistrum en Kootstertille op de rem zal trappen ter hoogte van de Grote Hornstweg 2. Ook de bewoners van de Nije Hoarnst zijn blij met de slagerij van Otte en Jessica. "Ideaal, sa fuortendaliks neist de doar. Soe it bankje wol wer werom komme?"

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen