×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Laat ook uw bloedglucosemeter controleren op de Metercontroledag.
Op woensdag 15 december 2010 organiseert de apotheek van P.S. Wiersema een Metercontroledag. Tijdens deze dag kunnen mensen met diabetes die aan zelfcontrole doen hun eigen bloedglucosemeter kosteloos laten controleren. Een goed functionerende meter is voor diabetespatiënten van groot belang omdat hun handelen hierop gebaseerd is. Tijdens deze dag kunnen mensen met diabetes ook terecht met hun vragen over zelfcontrole van de bloedglucose.
De metercontroledag vindt plaats op woensdag 15 december in de praktijk van dokter P.S. Wiersema, E.M. Beimastrjitte 46 te Eastermar. Wilt u meedoen aan deze dag of een afspraak maken voor een gratis controle van uw eigen bloedglucosemeter? Neem dan contact op met de apotheek op telefoonnummer: 0512-471221.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen