Onlangs heeft Hamstra`s groenten en fruit uit Eastermar zich opgegeven voor deelname aan de rauwkostbokaal. Na het bezoek van een misteryshopper en overleg met de vakjury is besloten dat Hamstra`s groenten en fruit is genomineerd voor de rauwkostbokaal.

De misteryshopper concludeerde "Het is duidelijk dat we hier te maken hebben met een detaillist die veel tijd en zorg besteedt aan het zelf maken van ambachtelijke rauwkost en salades".

Na deze nominatie zal de jury nu een smaaktest uitvoeren om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Hierbij zal met name op de structuur, smaakbalans, originaliteit en versheid van ingrediënten worden gelet. Volgens de misteryshopper is het niveau hoog dit jaar maar Hamstra`s groenten en fruit is een lichtend voorbeeld van superieure smaak en kwaliteit.’

Jannes Hamstra zal gevraagd worden om in maart van elke salade een exemplaar in te leveren. Vervolgens gaat de vakjury zich beraden. De uitslag zal in april bekend worden gemaakt.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen