Drie jaar geleden nam Foppe Antonides 'de Lits' over van Luitzen Antonides, na er een jaar aan de slag te zijn geweest om te kijken hoe het zou bevallen. Daarvoor werkte hij bij een bank, iets heel anders. Maar de watersportbranche en Antonides bleken een prima combinatie. In 2006 werd Foppe Antonides eigenaar en sinds kort woont hij boven de winkel, op het terrein van het bedrijf.

Afgelopen winter is er al een aantal steigers in de jachthaven vernieuwd (met dank aan de mooie ijsvloer, waardoor het werken aan de steigers veel makkelijker was). In de loop van de komende tijd wil Foppe Antonides het bedrijf verder moderniseren.  Er zijn plannen voor een winterstalling in combinatie met een schilderloods. Hier zullen niet alleen de eigen klanten blij mee zijn maar ook leden van de watersportvereniging in het dorp kunnen hier gebruik van maken.
Daarna zijn de campingfaciliteiten aan de beurt


Wat niet verandert zijn de service en de reparaties aan binnen- en buitenboordmotoren. Monteur Rienk Rienksma is al jaren een begrip in de omgeving.

Meer info: www.delits.nl

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen