×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

In de maanden April en mei zal de strijd om de rauwkostbokaal van 2009 worden gestreden. Vele groente en fruitspecialisten uit heel Nederland zullen hun specialisme op het gebied van rauwkost en salades dagelijks in de praktijk brengen.

Ook Hamstra`s groenten en Fruit uit Eastermar zal weer aan deze wedstrijd deelnemen.

Dit bedrijf is op het gebied van rauwkost en salades reeds vele jaren een begrip. Gedurende de maanden April en Mei zal elke week de “salade van de week” onder de aandacht van de klant worden gebracht.

De jury zal  telkens onaangekondigd een bezoek aan de deelnemers brengen en een steekproef uit het saladeassortiment nemen. Kwaliteit, smaak, originaliteit en presentatie en zijn belangrijke criteria voor de jury. Uit de deelnemers zullen bedrijven worden genomineerd voor de RAUWKOSTBOKAAL welke medio mei zal worden uitgereikt.

Yn 2008  wie grientespesjalist Jannes Hamstra winner fan de Raukostbokaal dy 't heart by de earste priis yn de kategory 'internationale rauwkost'. De Grykske salade fan ús grientespesjalist kaam as bêste út de bus
rauwkostbokaal1
De strijd om de rauwkostbokaal  wordt georganiseerd door de VAST-groep; een organisatie van zeven toonaangevende groente en fruitgrossiers in Nederland.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen