tip-logoT.I.P. Eastermar is een vereniging bestaande uit ondernemers en particuliere leden uit Eastermar en omgeving. De vereniging heeft als doel het toerisme in dit gebied te stimuleren.
Wij doen dit door middel van het promoten van dit bijzondere gebied en de aanwezige toeristen van de nodige informatie te voorzien.

De informatievoorziening gebeurt via:

Informatiemappen met folders en informatie van de verschillende ondernemers. (Deze liggen op plekken welke door toeristen bezocht worden zoals de horeca en de winkel

Eén maal per jaar worden de leden van T.I.P. via een algemene ledenvergadering op de hoogte gebracht van de activiteiten en ontwikkelingen.

Het bestuur bestaat op dit moment uit:

Pier Hager: voorzitter
Pauline van Apeldoorn: lid
Wieke Hoeksma: penningmeester

Bent u nog geen lid van T.I.P. maar spreekt de doelstelling van de vereniging u aan, neem dan contact op met  Wieke Hoeksma via 0512-471412 of mail naar . Zij kan u verder inlichten over contributiegelden en wat TIP voor u kan betekenen.

Verder houdt de vereniging zich bezig met algemene promotie van Eastermar, het ontwikkelen van fiets- en wandelroutes  en het ontwikkelen van folder- en advertentie materiaal.

Alle toeristische informatie vindt u op www.tip-eastermar.nl.

Kontakt mei Eastermar.nl

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe