Beste Eastermarders,

De afgelopen jaren was de Rabobank (onder vele andere) één van de bedrijven en instellingen die het Easterbarren steunde met een advertentie in ons programmaboekje. Met ingang van 2017 heeft de Rabo een andere aanpak gekozen als het gaat om sponsoring. Rabobank Drachten Friesland Oost introduceerde de Rabobank Clubkas Campagne! Met deze campagne ondersteunt de bank verenigingen en hun activiteiten in de regio. De bank stelt hiervoor € 135.000,00 beschikbaar.

Oproep voor Rabobankleden voor een stem op het Easterbarren 

Verenigingen en stichtingen die de Rabobank als huisbankier hebben en voldoen aan de voorwaarden, konden zich tot en met 31 mei 2017 inschrijven voor de campagne. Ook de stifting Easterbarren heeft dat gedaan. Leden van de bank mogen nu tussen 13 en 27 juni vijf stemmen uitbrengen. Wij van stifting Easterbarren doen graag een beroep op degenen die in Eastermar lid zijn van de Rabobank (Let wel: dat is niet automatisch iedereen die een rekening bij de Rabobank heeft) om een deel van hun 5 stemmen op de stifting Easterbarren uit te brengen. Daarmee steunt u ons jaarlijkse straat- en muziekfestival! Doe mee en breng je club in de stemming!

easterbarren logo

 

Kontakt mei Eastermar.nl

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe