Ben jij trainer of denk je eraan in de toekomst een ploegje te trainen? Of wil je gewoon altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen wat betreft trainingsmethodes?

Dan ben jij van harte uitgenodigd op dinsdag 2 mei om 20:00 een informatieavond bij te wonen van de organisatie VTON. Deze organisatie wordt door v.v. Eastermar uitgenodigd om iets te vertellen over hun eigen ontwikkelde voetbalmethode. Hieronder in het kort beschreven waar de VTON voetbalmethode voor staat.
De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Zo werken ze met plezier aan hun ontwikkeling.
Trainers volgen een jaarplanning met concrete doelen voor elke leeftijd. Alles komt daarin aan bod: technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Gedurende het jaar werken trainer en spelers gericht aan deze doelen met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of telefoon.
Mocht je meer willen weten?

Ga naar https://www.vton.nl/voetbalmethode/

vton1

Kontakt mei Eastermar.nl

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppe